Hey tito’s, keti’s en aspi’s,

Ook dit jaar hebben we niet alleen ons bivak in de zomer, maar gaan we daarnaast ook op een geweldige zomeruitstap! Met de  tito’s, keti’s en aspi’s gaan we allemaal samen naar het spannendste klimpark van Limburg: Adventure Park Warredal!! Hou je van avontuur en durf je het aan om op grote hoogtes hindernissen te doorstaan? Kom dan zeker mee…

We verzamelen op zaterdag 13 juli om 13u30 aan onze Chirolokalen.  We zijn nog op zoek naar enkele ouders die ons kunnen brengen en/of halen. Als jouw ouders beschikbaar zijn, laat het ons dan weten via het inschrijvingsformulier!

We verwachten rond 17u15 terug te zijn aan onze Chirolokalen. De uitstap zal 25 euro kosten, hierin zit de inkomprijs van het klimpark en een heerlijk vieruurtje inbegrepen!

Schrijf je zo snel mogelijk in!! Hopelijk tot dan! inschrijven: https://forms.gle/U1q8rZxg3kHvFMmD9

Jullie leiding

———————————-

Betaling:

 

  • Rekeningnummer Chiro As-Niel: BE78 0682 2918 7886
  • Bedrag: €25 per persoon
  • Mededeling: Zomeractiviteit – NAAM