Inschrijvingen

Kinderen die vorig jaar reeds bij de Chiro waren, betalen het lidgeld VOOR 10 OKTOBER 2023 via een overschrijving EN schrijven zich in via de website (https://www.chiroas-niel.be/inschrijven/). Iedereen moet zich inschrijven via de website anders geldt de inschrijving NIET.
Kinderen die voor het eerst kennismaken met onze Chiro mogen 3 zondagen proberen.
Indien uw kind beslist bij de Chiro te blijven, schrijft u het lidgeld over op onze rekening en schrijft u zich in via onze website (https://www.chiroas-niel.be/inschrijven/ ) waar u de nodige gegevens van het lid kan invullen.
We rekenen er wel op dat u dat ook doet, zo kunnen wij alles in orde maken i.v.m. de verzekering en ontvang je de boekjes doorheen het chirojaar. We vragen een lidgeld van €35/kind. Gelieve dit te storten op het rekeningnummer BE78 0682 2918 7886. Vergeet zeker niet de naam, voornaam en de geboortedatum van uw kind te vermelden. In dit lidgeld zit inbegrepen: iedere zondag een hapje en een drankje, een verzekering voor alle chiro-activiteiten, een lidkaart waarmee korting kan verkregen worden in ‘de banier’, speel- en knutselmateriaal en onze chiroboekjes.
Het lidgeld proberen we zo laag mogelijk te houden, onder andere door het organiseren van een grote fuif (My Way Party).