Het Chirojaar zit er helaas alweer op, dat vinden we natuurlijk allemaal zeer jammer. Toch is het plezier nog niet gedaan voor dit jaar. Om het lange wachten tot bivak wat te verzachten voorzien we ook dit jaar weer een fantastische zomeractiviteit. We zullen dit jaar met de kadees, speelclubs en rakwi’s naar het provinciedomein in Kessel-Lo trekken. Een mooi domein waar we een hele dag kunnen ravotten, zwemmen,…

Deze super leuke dag zal plaatsvinden op zaterdag 13 juli. We spreken af om 8u50 op het station van Genk, van daaruit nemen we samen de trein richting Leuven. Jullie zullen door jullie ouders terug opgepikt worden op het station om 19u.
Wat hebben jullie nodig voor deze toffe dag? Een zwembroek, handdoek, petje, zonnecrème, een lunchpakket en jullie goed humeur natuurlijk!!

Schrijf hier in voor deze leuke dag: https://forms.gle/NhKU7tfJnwtTT5b28

———————————-

Betaling:

  • Rekeningnummer Chiro As-Niel: BE78 0682 2918 7886
  • Bedrag: €10 per persoon
  • Mededeling: Zomeractiviteit – NAAM