Vandaag stonden we allen op met de gezonde zenuwen voor de tweedaagse en trektocht. Om met goed gevulde buikjes te beginnen aan de zware dag, kregen we spek en ei als ontbijt van de kookploeg. In de voormiddag was het dan tijd om te starten aan de trektocht of tweedaagse! De jongste groepen wandelden eerst een stukje richting de bushalte. Waarna we met veel enthousiasme en al zingend aankwamen bij het recreatiegebied van Kessel-Lo. Hier konden de leden eerst ravotten op de speeltuin en dit erna verderzetten in het buitenzwembad. Op het menu stond deze avond een klassieker: Chipolata met gebakken aardappeltjes en appelmoes. Na een stevige portie en de nodige voorbereiding voor het jaarlijkse welbesproken fuifje, konden de koppeltjes de feesttent betreden. Er startte meteen hier een mini fuif in Werchter. Na al dat dansen was het uiteindelijk tijd om in ons bedje te kruipen.

Geslaagde dag dus!