Kadees

Op dag 6 werden we helaas opnieuw wakker tussen de regendruppels. Gelukkig zijn de stoere kadees niet van suiker en begonnen we na een stevig chocolade-ontbijt aan de dag. We gingen op pad met onze huis-badeend en lieten ze kennis maken met de stroming van de Demer. Hierna maakten we ook even tijd voor het thuisfront, met leuk nieuws tot gevolg: jullie kunnen binnenkort allemaal iets in jullie brievenbus verwachten! Tijdens de middag stond een ware kampklassieker op het menu. De befaamde videe werd aan sneltempo verwerkt om zo nieuwe energie op te doen. Die energie was dan ook nodig, want in de namiddag vond er een opleiding tot maffiabaas plaats. Alle kadees slaagden met glans! Het ruwe rugbyspel vlak voor het eten zorgde opnieuw voor wat ruimte in de maagjes. Kampklassieker 2 (verloren brood) was een welgekomen geschenk. Een spontane zangstonde na de avondformatie bracht een zalig einde aan dag 6. We zitten over de helft en het einde komt helaas stilaan in zicht, maar we geven er verzekers nog een lap op!

Kadeekes out!

Speelclubs

Heyheyyy,

Dag 6 was alweer een zeer geslaagde en actieve dag. Nadat we ‘s ochtends onze buikjes vulden met boterhammen en chocolade, gingen we aan de slag met het levensgrote ganzenbord. Onze competitieve speelclubbers deden er alles aan om als eerste aan de finish te geraken. We sloten de voormiddag af met een potje trefbal, waarbij we een zeer spannende finale troffen. Hierna genoten we van het middageten waarbij onze lieve kookouders ons verwendden met tomatensoep, videe en als dessert fruitsalade. Tijdens de platte rust was het dan even tijd om de briefjes te lezen en tot rust te komen in de tent. ‘s Namiddags lieten de speelclubbers echter zien dat ze nog enorm veel energie hadden. Dit deden ze door een echte maffiastrijd aan te gaan en hierbij te strijden over wie de echte maffiabazen zijn van Werchter. Ten slotte konden we genieten van verloren brood, waarna we de dag afsloten met een gezamenlijk momentje vol gezang en dansjes. De dag werd vroeg en rustig beëindigd door de tandjes te poetsen en de slaapzak in te kruipen. Hopelijk was jullie dag even leuk als die van ons 😉

Slaapwel, droomgoed en tot morgen!!!

De speelclubs xx

Rakwi

Voormiddag begonnen we de dag met het veroveren van Italië hierbij moesten de rakwi’s zoveel mogelijk opdrachten doen om zoveel mogelijk Italiaanse grond te veroveren. Namiddag leefde ze zich in de drugswereld waarbij ze stiekeme deals moesten sluiten zonder dat de politie dit door had. We sloten de dag met een luxe pokeravond waarbij de kidibul rijkelijk vloeide. De leden zijn ook gestart met een petitie om bivak nog 20 dagen langer te maken.

Groetjes De top leiding xxx

Tito

Hey leukste ouders en chirovrienden! Vandaag hebben de Tito’s er weer een leuke en grappige dag erop zitten. We zijn begonnen met een stevig ontbijtje om erna de echte maffia Olympics te spelen. Na het spel hadden we onze buikjes volgegeten met lekkere videe. Namiddag gingen wij als echte maffiabendes strijden tegen elkaar om het meeste landen te veroveren. Nadat het spel gedaan was stond ons eten alweer voor ons klaar en konden wij onze buikjes vullen met verloren brood. Om de dag leuk af te sluiten hebben we nog aan het vuur gezeten met lekkere smores en een spelletje blackbox. Nu zijn we wel echt moe en klaar voor ons bedje in te gaan! Slaapwel en droom zacht!

Keti

Hier zijn we dan weer met een tekstje! Vandaag hebben de keti’s hun sympathie betuigd naar Leidster Marie en hebben ze net als haar een voormiddag als kreupelen ervaren. Hierbij waren wat leuke hevige spelen gemoeid die zeker in de smaak vielen! Na de middag zijn we afgezakt naar het pittoreske Leuven om er een giga stadspel te spelen. Elkaar vermijden was de opdracht en als je op de foto stond was je gesjost. De dag sloten we af met de welbefaalde verwenavond waar al veel over gesproken werd. Een prachtige afsluiter van een topdag bij de keti’s.

Aspi

De aspi zijn op 3-daagse later meer info!