Heyhey!

Met enige vertraging (omdat het hier veel te leuk is) een kort en bondig verslag van de laatste twee dagen. Gisteren was het groepsdag. Traditioneel komt de oud-leiding dan ook een kijkje nemen op de bivakplaats!
In de voormiddag speelden we met iedereen samen een groot spel om de Italianen te helpen om de code te zoeken van het slot van de Bench waar “Smos” in opgesloten zat.
Namiddag brachten we “het meer van Rotselaar” een bezoekje. Gezien de grote opkomst van andere bezoekers kan gezegd worden dat het die dag het “het meer van Chiro As-Niel” was. De afwezigen hadden ongelijk en we genoten van het heerlijke zonnige weer!!
Vandaag stond er voor alle groepen leidingswissel en aspidag op het programma. Voor de aspi een spannende dag want ze mochten eens oefenen in het leiding-zijn. De rest van de leiding wisselde ook voor even van groep.

Zo dit was het weer, morgen terug weer (geen regen)weer!