Hierbij weer een kort overzicht van dag 2:

Kadees:

Dag thuisfront

Vandaag was de eerste volledige dag op ons bivak. En wat was deze weer leuk. De kadees werden vandaag al vroeg wakker (lees als 2 uur op voorhand) en helemaal klaar om aan de dag te beginnen. Na de lekkere pistolets en charcuterie waren we klaar om een heuse maffiamoord op te lossen. Zo kwamen we erachter dat Smos werd vermoord met een vork tijdens het 4-uurtje door Lorenzo in de auto. Toen was het tijd voor een heus middagmaal, kalkoen met boontjes en kroketjes hmmmmmmm. Daarna bouwden onze racertjes hun eigen wagens om dan een race te houden voor een daverend publiek. Hierna aten we nog een heerlijke pannenkoek en waren we moe en voldaan en klaar voor ons bedje.
Over en uit
De Kadees X

Speelclubs:

Heyhey
De speelclubs zijn ondertussen helemaal geïnstalleerd in de maffiastad Werchter. We speelden in de voormiddag het opgroeispel. Ze begonnen als baby en groeiden op tot een bejaarde met behulp van een helleboel spelletjes. Namiddag speelden we het veroverspel, aan de hand van opdrachten moesten we Werchter terug veroveren. ’s Avonds schreven we enkele brieven naar huis.
Naast de leuke spelletjes is er ook nog onze 5-sterrenmichelin-keuken. De kookploeg verwent ons weer volop. Vandaag stonden ’s morgens pistolets, ‘s middags kalkoen met kroketjes en ’s avonds pannenkoeken op het menu!
Conclusie: Het was weer een geslaagde dag!

Zo dit was het weer, morgen meer weer!

(PS: de speelclubs zijn ondertussen professionals in het aanleggen van Deltawerken. Indien jullie grachten, zinkputten of dergelijke nodig hebben staan wij klaar 😉)

Rakwi’s:

 

Na een stevig ontbijt waren de rakwi’s klaar om aan een goedgevulde dag te beginnen. Voormiddag ontmaskerden ze de maffiamoordernaar en namiddag richtten ze een security firma op om de maffia onder controle te kunnen houden. s’ Avonds aten we pannenkoeken en deelden de jarigen hun traktatie uit!

Tito

Keti

Dag 2 voor de keti’s en ook vandaag werd er hevig door gesjorred.
De eerste palen van de constructie staan al recht, klaar om morgen afgewerkt te worden! Ondanks de regen zat de sfeer wel heel goed.
In de avond was er tijd voor wat ontspanning en speelden we blackbox.
Aspi