Heyhey!

De eerste dag in het maffialand Werchter zit er al op! De Kadees, Speelclubs en Rakwi’s kwamen snel aan met de bus en speelden namiddag meteen enkele leuke spelletjes.
De tito’s, keti’s en aspi’s kwamen allemaal voor het eten aan in Werchter. Er stond vandaag de traditionele spaghetti en chocomouse op het menu.  Hieronder nog enkele tekstjes van de groepen.

Heyhallohoi
Na een warm afscheid en een lange busrit arriveerden we op de weide van Werchter, de bivakweide wel te verstaan. De lunchpakketjes werden vlot naar binnen gespeeld en de nodige batterijen werden zo nog meer opgeladen. Na het installeren van de bedjes vertrokken we op een verkenningstoer over het kampterrein. Via een leuke bingo ontdekten de kadees alle voorzieningen en speelterreinen. Enkel de speelbossen moesten nog verkend worden. Hier kwam gelukkig snel verandering in. Via een stukje langs de Demer en enkele weides kwamen we al snel uit aan het grote bos achter het terrein. Hier vertoefden we de rest van de namiddag en met hongerige maagjes keerden we terug naar de bivakplaats. Gelukkig kon de overheerlijke spaghetti deze honger stillen. Na de avondformatie kropen we moe maar voldaan ons bedje in en rusten we uit voor een nieuwe dag. Tot morgen!
Kadeeleiding out X

Nadat de speelclubs zich volledig hadden geïnstalleerd in hun tenten, hebben we het bos rondom de weide verkend. De speelclubs maakten al direct kennis met het bivakthema en leerden smokkelen zoals de echte maffia tijdens ons fameus maffiaspel. Het enthousiasme was zeker en vast aanwezig, hierna genoten ze dan ook van de overheerlijke spaghetti bolognaise. Na het eten speelden we nog een kort avondspel, waarna iedereen zich ging klaarmaken voor de eerste nacht op de bivakplaats.
Slaapwel en droomgoed!!

Na een uitgebreid afscheid kwamen de rakwi’s deze middag aan op de bivakplaats. De tent van zowel de jongens als de meisjes werd na wat puzzelen volledig ingericht. Hierna begonnen we aan een spel waarbij ze de leugens gingen ontmaskeren van de maffia. s ‘Avonds aten we een heerlijk bord spaghetti en kropen we in onze bedjes om uit te rusten voor de volgende dag!

Hey allemaal!
Vandaag hadden de Tito’s er een heuse fietstocht opzitten. We fietsten maar liefst 64 kilometer van Heusen-Zolder naar Werchter. Gelukkig verliep alles vlekkeloos en arriveerden we veilig en wel op de bivakplaats. Hierna installeerden we onze bedden in de tenten en genoten we van heerlijke spaghetti bolognaise gemaakt door de beste kookouders. We sloten de avond af in onze chilltent met een gezellig kampvuurtje en veel gelach! Nu lekker slapen dus slaaplekker en tot morgen!

Hellowkes! Ook wij zijn veilig aangekomen in werchter. Met veel moeite en maar 2 platte bandjes hebben we de 85 km overwonnen. Ook zijn we over de “Citadel van Diest” gefietst, dit was zeker geen pretje, maar we hebben er ons overgetrokken. Nu we al wat goed gesettled zijn, gaat de vlaggenmast ook snel tevoorschijnt komen! Groetjes van de ketis!

Dag dag “bezorgde” ouders.

Bij deze de mededeling dat de aspi’s heelhuids zijn aangekomen. Na een zeer lange fietsrit staan wij nu int festivallige Werchter want na de my way is hier dus het derde grootste feest in België

  1. Werchter
  2. Tomorrow land
  3. My way 

De fietsen hebben het goed uitgehouden en zo waren we vlot hier. we zijn door heel limburg en Vlaams Brabant gevlogen zodat we zelfs sneller als de keti’s hier waren.
Bedje volledig in orde gemaakt met een matrass die de hemel voorstelt. De chill hoek is vies koud (chill) maar het vuurtje warmt ons op. Zeer vermoeiend dus vroeg de hemel in (snap je hem). Slaapze!
(PS stuur oprechte steun want de aspi’s hebben al allemaal heimwee)