Vandaag stonden we allen op met de gezonde zenuwen voor de tweedaagse en trektocht. De dag begonnen we met een stevig ontbijt: spek en ei. Hierna vertrokken de Tito’s met de fiets op tweedaagse en de Keti’s en Aspi’s namen de trein, bus … naar bestemming X.

Drinkbus gevuld, petje op het hoofd en goed ingesmeerd, vertrokken de kadees speelclubs en rakwi’s op trektocht. Na de wandeling bereikten de jongste groepen het zilvermeer waar we ons konden rot amuseren! We verkenden eerst allemaal wat het meer ons kon aanbieden: glijbanen, megazandkastelen bouwen, lekker plonsen,… alles kon! Daarna gingen we nog naar de grote buitenspeeltuin van het zilvermeer. (Na een grondige keuring door de kadees, speelclubs en rakwi’s zijn we tot de conclusie gekomen dat we graag ook zo’n megaglijbaan in het speelbos van As willen) 😉

Op het menu stond deze avond een klassieker: Chipolata met gebakken aardappeltjes en appelmoes. Na een stevige portie en de nodige voorbereiding voor het jaarlijkse welbesproken fuifje, konden de koppeltjes de feesttent betreden. Er startte meteen hier een mini My Way Party in Mol.

Ondertussen ontvingen we bericht van de tweedagers.

Alle groepen bereikten hun bestemming en vonden een slaapplaats.

De Tito’s slapen vannacht tussen de alpaca’s op een alpacacamping.
De Keti’s trokken richting Oostende.
De Aspi’s gingen vandaag richting Gent.

Na alweer een leuke en actieve dag kijken we uit naar morgen. De tijd vliegt hier voorbij en het einde komt al een beetje in zicht.