KADEES

Dag lieve oudersss

Deze morgen zijn onze kadees weer heerlijk wakker geworden op de kampplaats waarna ze genoten van een heerlijk ontbijt. In de voormiddag hebben ze dan het grote kadeespel gespeeld waarbij ze de kadee-rups moesten inkleuren aan de hand van enkele opdrachten. Daarna hebben ze hun maagjes gevuld met de overheerlijke videe die de kookploeg heeft klaargemaakt!  In de namiddag begonnen ze aan hun grote peperkoekenhuisjes spel. Hier gingen ze hun eigen huisje tekenen en versieren met snoep dat ze konden verdienen door bij verschillende posten opdrachten te voltooien. Vervolgens zijn ze dan met de beentjes onder tafel geschoven om overheerlijk verloren brood te eten en tot slot in bedje te kruipen na de avondformatie met behulp van een kort sprookje!

Tot morgennn
xxxx de kadeeleiding

SPEELCLUB

Hey oudertjes! Missen jullie, uw kinderen al? Zij missen jullie alvast niet 😉 .
Vandaag hebben de speelclubs onder voormiddag wat, waar, hoe. Ze speelden spellen op de raarste plekken op de vreemdste manieren. Zo speelden ze bijvoorbeeld vlaggenroof in de beek! Namiddag was the sky letterlijk ook the limit. We bouwden samen raketten en schoten deze de atmosfeer in! Als volleerde astronauten gingen onze mini-ruimtereizigers met een maag vol verloren brood hun bedje in!
Tot morgen met een nieuwe update!!

RAKWI

Heyhey 

Hier weer een tekstje van dag 5! De rakwi’s amuseren zich hier zot. We speelden vandaag de hele dag expeditie Robinson. Kamp Noord en Zuid namen de strijd tegen elkaar op om te bewijzen of ze konden ‘overleven’ in de natuur. We deden allerlei opdrachten en spelletjes. Kamp Zuid werd uiteindelijk de winnaar! ‘S avonds gingen ook wij eens testen hoe dat de Marshmallows smaakten. 

Tot morgen voor meer weer

TITO

Dag thuisfront! 

Dag 5 zit er alweer op en dat betekent dat we al op de helft van ons bivak zitten. De tijd vliegt voorbij en we amuseren ons heel hard! In de voormiddag hebben we tijd gemaakt om wat briefjes te schrijven. Daarna hebben de tito’s T-shirts en sokken geverfd zodat we allemaal een leuke oufit hebben voor onze tweedaagse. Namiddag gingen we op een avontuurlijke rechtdoortocht, deden we allerlei opdrachten en begaven we ons eventjes tussen de chique villa’s van Mol. Onderweg aten we ons vieruurtje op aan een mooi meer en kwamen we allerlei dieren tegen. ‘s Avonds heeft iedereen zich fijn gedoucht, hebben we rond onze vuurkorf gezeten en is iedereen lekker fris in zijn bedje gekropen. We kijken alvast uit naar morgen. Slaapwel!