KADEEKES

Beste moeders en vaders + anderen

Met de ochtendzon werden we wakker in het mooie Mol, de kookmoekes en vakes maakten voor ons weer een ontbijt om U tegen te zeggen. In de voormiddag speelden we de grote boze wolf en de biggies! Het kamp van Mille, Robbe, Indra en co wonnen dit spel met 2 vingers in de neus. Namiddag speelden we roodkapje en de wolf hierin moesten de kadees verschillende opdrachten uitvoeren om tot roodkapje te geraken. Deze waren natuuuurlijk allemaal gelukt!
Als avond activiteit hadden we nog lekkere smorezzzzz gemaakt en vervolgens lekker knus in ons bedje gekropen.
Houdoeeeee

RAKWI

Hallokes lieve ouders, 

Opnieuw een tekstje van jullie lieve rakwi’s. Het is ondertussen dag 4 en alles gaat hier nog steeds goed. De ochtend begon met een stevig ontbijt en daarna begonnen we de dag met een koeiendiscussie. In de middag aten we lekkere soep en daarna puree met fishsticks. Na een deugddoende platte rust speelden we nog een leuk spel in het bos!

Slaapwel, 

De rakwi’s

TITO

De Tito’s hadden vandaag weer een goedgevulde dag op de planning staan. In de voormiddag haalden ze hun beste speurkunsten boven en probeerden ze uit de tent te ontsnappen die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een heuse escape-room. Na het lekker middageten was het tijd voor het stadsspel. In en rond het centrum van Mol voerden ze allerlei opdrachten uit waarbij ze bijvoorbeeld 25 verschillende bierkaartjes moesten verzamelen of de leiding moesten voorzien van een lekker hapje, terwijl ze zich onopgemerkt door de stad probeerden te verplaatsten. ‘s Avonds speelden de Tito’s nog een paar spelletjes Kubb en sloten ze de dag af door zich creatief bezig te houden met het maken van armbandjes.

KETI

Vandaag stonden de keti’s op en begonnen ze na het ontbijt met de vuilste dag van het bivak. In de voormiddag verkenden ze de beek met tal van opdrachten. Hier gingen de keti’s tot het uiterste en vertoonden ze een aantal stunten. Na de beek tot in de diepste diepten verkend te hebben, even afspoelen, eten en erna eventjes uitrusten deden ze niet veel later deel 2 van de vuilmakende beleving. De keti

ASPI

Hallo hallo! De aspis hier!

Gisterenavond speelden de aspi’s het zeeslag-extreme-spel. Vandaag begonnen we onze dag met een afkoelende water-honkbal. Na een deugddoende platte rust mochten de aspi’s zich bewijzen in de keuken van de kookploeg om het avondeten voor iedereen klaar te maken en de aardappelen voor morgen al te schillen. De dag sluiten ze momenteel af met een mini techno-bunker fuif (incl rookmachine en lichten) in hun eigen tent.