Tekst dag 3

Hallo iedereen!

Vandaag vond er een heuse groepsdag plaats. In de voormiddag speelden we met alle groepen samen een leuk spel om geld te verdienen. Met dit geld konden ze de kaart van de sluwe vos (papi pida) terugkopen. Na een goeie smos als middageten vertrokken de groepen naar het zwembad. Hier plonsten we er vol op los. ‘S avonds speelden iedere groep nog een klein spelletje en gingen ze het bedje in.

Tot morgen!
De leiding

Nog enkele tekstjes van de groepen:

Goeiemeurgeeuhhh

Zo werden de kadees wakker op de 3de dag van dit leuke kamp. De broodjes met beleg op het middenplein smaakten naar hartenlust! We speelden in de voormiddag een super groepsspel en in de namiddag gingen we zwemmen! Na deze frisse duik gingen we eten. Op het menu stond een gebraadje met lekkere kroketjes. Als avond activiteit hebben we nog bakklimmen gedaan! Hier was Scott maar liefst 10 bakken hoog mee geraakt! Chapeau!!

Groetjes De leiding en de 15 kadeetjes.

Hey hey bloggers!
Vandaag was het groepsdag, we deden dus een hele dag vanalles met alle groepen samen. In de voormiddag hielpen ze met geld te verzamelen zodat ze de sluwe vos konden betalen. Namiddag zochten we verkoeling in het zwembad!
De speelclubs sloten deze topdag af met ‘smores’ die we gezellig samen maakten rond het vuur.

Dag thuisfront! 

Dag 3 van ons bivak zit er alweer op. Vandaag was het groepsdag, wat betekent dat we met heel de chiro samen een leuk spel hebben gespeeld. Ook hadden we hoog bezoek op onze kampplaats. De oudleiding bleef een nachtje slapen en speelde gezellig met ons mee. In de namiddag gingen we naar het zwembad voor wat welverdiende verkoeling op deze warme dag. Na het zwemmen en een uitgebreide douchebeurt zijn we terug op onze fiets gesprongen richting de kampplaats. Daar werden we opgewacht met een heerlijke en uitgebreide zondagse menu om onze hongerige maagjes te vullen. We sloten de dag af met een gezellige filmavond in onze chillhoek. We hebben er dus weer een topdag op zitten! Tot morgen!