Ondertussen alweer dag 2 hier op bivak in MOL! Vandaag starten we de dag weer goed met een lekker ontbijt van onze kookploeg. ‘S middags stond er wortelpuree met een lekkere hamburger op het programma. ‘S avonds stonden er lekkere pannenkoeken op het menu. (oud-leiding Kamiel brak vandaag het record met 13 pannenkoeken)
Na twee jaar van afwezigheid is er morgen nog eens een echte groepsdag en gaan we ook weer zwemmen. De oud-leiding komt dan ook nog eens langs!
Tot morgen!!

Hierbij weer een kort overzicht van wat de groepen vandaag hebben gedaan.

Beste ouders en andere sympathisanten,
De kadees zijn de tweede dag op kamp begonnen met een lekkere boterham met confituur, choco,… De nachtrust deed deugd en iedereen stond dan ook weer klaar om een mooie sprookjes wandeling te maken in de voormiddag en  in de namiddag cluedo! De kadees losten dit raadsel op zonder al te veel problemen en genoten daarna nog van hun lekkere pannenkoeken als avondmaal! Nu zijn ze een goed dodoke aan het doen in hun beddenbak! Tot morgen!!!!

Dag bloglezer

Na een stevig ontbijt testte de speelclubs welke fastfood keten het beste is. Door een reeks van strenge proeven stak McDonald’s er met kop en schouder boven uit. In de namiddag waren de speelclubs echte ridders in hun kartonnen kasteel. Ze bouwden het sjiekste kartonnen kasteel door middel van hevige strijden tegen elkaar. Buikjes goed vol gegeten en volledig hersteld van het strijden, lieten de speelclubs hun grijze massa werken en gingen ze tegen elkaar op in een alles overtreffende quiz. Snel tanden gepoetst en daarna beddenbak in. Slaapwelllll

Heyhey
Vandaag weer een goed gevulde dag bij de rakwi’s. Verse kleren (en ondergoed) en de dag kon beginnen. Voormiddag deden we een escape-room, de rakwi’s probeerden uit hun tent te geraken met behulp van codes en tips. De jongens en meisjes deden het beiden zeer goed en waren er dus al snel uit. Namiddag speelden we het grote Mario-kartspel, de rakwi’s moesten zo snel mogelijk aan de eindstreep geraken door gebruik te maken van power ups. Yuyu

Hey allemaal! De tito’s hebben er een leuke tweede bivakdag op zitten. In de voormiddag werden de tito’s beroemd en brachten ze hun eigen album uit als echte popsterren. Namiddag was het een groot feest. We vierden allemaal feestdagen en speelden leuke spelletjes. We startten de namiddag met een nieuwjaarsborrel en sloten af met een gezellig maar intensief kerstfeestje. In de avond zorgden de tito’s voor de laatste details in hun chillhoek door onze hangmatten op te hangen. We sloten de avond af met een kauwgomballen/look quiz. Iedereen heeft zijn tandjes vanavond dus extra goed gepoetst! Zoals jullie kunnen lezen hebben we weer veel plezier gemaakt vandaag! We kijken alvast uit naar wat morgen gaat geven, maar eerst lekker slapen! Tot morgen!

Dag thuisfront, de aspi’s hier!
Na maandenlang aftellen kwamen de aspi’s eindelijk te weten hoe ze naar de bivakplaats zouden gaan, ze konden hun ogen niet geloven toen er een gigantische hummer voor hun het Kerkplein op kwam gereden. Na de limo en een duik in het saharameer van Lommel kwam er een tweede verrassing: een fun-fiets! Na een namiddag afzien kwamen de aspi’s vol enthousiasme aan op de bivakplaats. Daar begonnen ze meteen aan hun slaapplatform dat dankzij hun harde werk ook diezelfde avond al klaar was. Na de welverdiende nachtrust startten ze de dag met Russische Roulette. Na het lekkere eten van de kookploeg konden ze genieten van de platte rust en paintball met onderbroeken op hun hoofd. Vanavond zullen ze met hun voetjes in een voetenbadje zitten in het schoonheidssalon van Gar en Swa.
XXX de aspi’s