Heyhey! De kadees zijn ondertussen aangegroeid tot 28. De nieuwelingen zijn gisteren goed ontvangen, we maakten lekkere fruitcockails en tekeningen. Vandaag gingen we op trektocht, we zochten de weg met behulp van opdrachten. ’s Avonds was er DE fuif weer van het jaar. Iedereen ging uit zijn dak! Zoals jullie lezen amuseren de kadees zich hier rot 😁 PS: jullie kids zijn wereldrecordverbrekers van het niet hebben van heimwee! Er is nog geen traantje gevloeid sinds dag 1 💪

_____________

Heyyy!!! Na een heerlijk ontbijt met spek en ei, zijn we vertrokken op trektocht! Kilometers samen wandelen met leuke spelletjes onderweg! De leden hebben opdrachten gedaan waarbij ze goed moesten samen werken, dat lukte allemaal heel goed gelukkig! ‘s Middags zijn we gaan picknicken! Terug op de bivakplaats hebben we ons klaargemaakt voor een fantastisch fuifje! We hebben onze beentjes goed losgedanst en onze longen uit ons lijf gezongen. Nu liggen de speelclubs allemaal diep te slapen in hun tent met de regen gezellig op de achtergrond. De zesde bivakdag was dus weer een topdagje! Slaapwel en tot morgen! 🥳

_____________

Neerpelt, 28 juli 2021

Beste ouders
We zijn de dag gestart met een lekkere jat koffie en spek met ei. Na dit hemels ontbijt zijn we begonnen aan onze tour de trektocht. Met heel wat hindernissen kwamen we aan op verschillende locaties met leuke opdrachten. Tijdens deze helse tocht (8 km) namen we de tijd voor een picknick en een dutje in open lucht. Na de powernap waren we helemaal fit en zijn we terug gewandeld richting kampplaats, met als tussenstop: het patattenveld. Toon B oogstte 7 prachtige patatten. Bij aankomst versneden we deze dan tot lekkere Belgische frietjes met wat fleur de Sel.

Dit werd het voorgerecht van een weeral super hoofdgerecht: chipolata met gebakken patatjes en appelmoes. Het Hof van Cleve is er niks tegen.
Later op avond volgde een knalfuif van formaat en kropen we uitgeput onder de wol.
Jullie kapoenen,
De rakwi’s

_____________

Tito’s

_____________

Heyhey Updateje van de keti’s, vandaag vertrokken we op tweedaagse richting Herentals. Eenmaal aangekomen beklommen we de Toeristentoren en trokken we door naar onze shelter. Bij aankomst begonnen we aan onze bbq. De dag werd afgesloten met marshmallows een goed kampvuur en raar maar waar gebakken bananen hmmmmmm. Groetjes de keti’s

_____________

Aspi’s