Hier in Neerpelt gaat ook vandaag alles goed met de jongste van de bivakplaats! De kadees hebben voormiddag een zoektocht gedaan naar de dieren van de boerderij die het eten hebben gestolen. Gelukkig vonden ze snel de oplossing! Namiddag was het leidingswissel, de leiding vermaakte de andere kadees met een erg leuk spel in het bos. ‘S avonds voor ze gingen slapen luisterde ze nog naar een leuk verhaaltje en vielen ze braafjes in slaap.

_________________

Hallo!!! De speelclubs schreven briefjes naar het thuisfront in de voormiddag. Daarna deden ze nog een leuk bosspel. Na de middag kregen alle groepen andere leiding. De speelclubs verzamelden kleuren om de tractor weer mooi te maken. ‘s Avonds kreeg iedereen zijn ‘echte’ leiding weer terug. We maakten coole vlaggen om de jongens- en meisjestent te pimpen. Het was dus weer een hele leuke dag! Tot morgen! 🌞

_________________

Gegroet thuisfront!
Het was weer een dag vol amusement hier op onze boerderij in Neerpelt. Na een stevig ontbijt met chocomelk en speculoos reisden we terug naar de jaren 60 voor het hippiespel. ‘Flower power’ vond zowaar een tweede leven in Pelt. Na het middagmaal stonden Thomas, Jens, Marie S., Jan en Bram D. klaar om ze te vermaken tijdens de leidingswissel! Ze ontdekten de juiste coördinaten en vonden zo de piñata in het bos. Morgen staat er Expeditie Robinson op het programma, dat belooft!
dikke zoenen richting As xoxo

_________________

Kukulukuuu goeiemorgen De tito’s veroverden voormiddag de bivakplaats aan de hand van allerlei opdrachten, de één al wat ruwer dan de ander. Team Blauw wist na een felle strijd het hoofdkwartier bij de kookploeg te veroveren. Na lekkere wortelpuree met spekjes maakten Silke, Arne, Lucas en Sam plaats voor een nieuwe, tijdelijke delegatie titoleiding.
‘s Avonds leerden ze mekaar nóg beter kennen tijdens een spannend spelletje ‘Ik heb nog nooit…’ , gepaard met lekker snoepgoed. Voor het slapengaan werd de titotent omgevormd tot een tattooshop en kreeg iedereen een mooie tekening op zijn of haar lijf. Tot morgen!

_________________

Hoihoi, hier alles goed op de boerderij! Het eten is lekker en het weer zit voorlopig goed mee (klopt hout af). Er stond puree met spek en macaroni op het menu hmmmmm. Qua spelen gaat het ook top, kan ook moeilijk anders met zo een goede leden, en leiding natuurlijk:) We speelden het boerderijspel en namiddag vond er een leidingswissel plaats. In de avond deden we onze fancy kleren aan en zetten we onze beste poker-face op. Xoxo de keti’s

_________________

Gisteren begonnen we de dag met vettige spelen. Het scheerschuim vloog ons door de haren met een verzachtende eier scrub en de verf kroop ons lekker door de tenen. Hierna genoten ze van een frisse douche en roken ze weer naar bloemetjes. In de namiddag was er binnen de bubbels een wissel van de leiding en konden ze genieten van een ander duo om hun te entertainen. S’avonds gingen we de creatieve tour op en hebben we tie dye sokken gemaakt. Hierna vervolgden we dit met het zetten van henna tattoos. Normaal gezien mochten de aspi’s een spel maken voor de jongste groepen op zo te proeven van het leiding zijn maar door Corona en de bubbels ging dit helaas niet door. Om de dag af te sluiten was er spel tussen de leiding en de aspi’s. Toi toi