Met de kadees ging vandaag alles weer helemaal top! Voormiddag schreven we enkele briefjes en gingen we het bos nog eens verkennen. Namiddag gingen de kadees op zoek naar de vermiste boer, gelukkig hebben ze hem gevonden! Tot morgen, jullie liefste (b)engeltjes

________________

De derde dag alweer! We aten deze morgen lekkere pistolékes zoals men dat op zondag doet. Na het ontbijt bleek dat de speelclubs al wel heel veel van al het lekkere eten van onze kookploeg hebben gegeten. We speelden het dikzakkenspel en waggelden door het bos. Na de middag hebben de speelclubs ‘koeien gemelkt’. Het eindresultaat: een emmer vol met verse melk! ‘s Avonds deden we onze pyjama aan en speelden we gezellig een spelletje weerwolven in de tent. Na nog een paar lekkere snoepjes is iedereen weer geïnstalleerd in zijn bedje en kijken we weer uit naar een nieuwe leuke dag! Tot morgen!

________________

Hey thuisfront Vandaag werden we weer wakker op de boerenbuiten. De rakwi’s werden voormiddag opgeleid tot een echte tuiniers en zaaiden onder andere waterkers en radijsjes. Namiddag konden de rakwi’s hun hersenen nog eens trainen. Ze ontcijferden de kleurencodes van Mastermind zonder probleem! Na een verdiende douchebeurt en een broodje gezond, sloten we de dag af met een heuse rakwiquiz. Hier trok de groep van Amber, Daan, Noé, Jorre en Tess aan het langste eind en wonnen dus de quiz. Het was een leuke dag en de rakwi’s kijken al uit naar morgen.

________________

Dag thuisfront De Tito’s werden vandaag goed afgemat in de tour de Tito! Met brandende kuiten schoven ze aan tafel voor een heus feestmaal met kroketten en videe. Namiddag werd de kippenboerderij geteisterd door een roedel vossen. Gelukkig wisten de kippen de oppervos te overmeesteren en werd de boerderij gered. Nu liggen ze onder de wol klaar voor een nieuwe dag op de boerderij.

________________

Lieve lieve klas, hier alles nog tip top in orde. In het begin van de dag spatten de vonken er van af en speelde we een liefdesspel. Namiddag speelden we old school paintball vlaggenroof in het bos. De avond sloten we af met een gezellig spel. CU De Keti’s

________________

Hier zijn we weer. In de ochtend speelden we een spel met verschillende Olymische sporten. Hierna genoten we van de videe en zoals altijd was deze weer super lekker. In de namiddag probeerden we vanalles met een fiets zoals zo traag mogelijk fietsen, zolang mogelijk uitbollen, … Als avondactiviteit zijn we naar de kapper geweest, en nu hebben sommigen onder ons tijdelijk een nieuw kapsel of nieuw kleurtje 🙂

________________

Berichtje van de kookploeg

PS: De videe viel in de smaak 🙂

FOTO’S DAG 3