Het vertrek van de kadees werd meteen gevolgd door een zoektocht in Pelt.  Daarna hebben ze een rondleiding gekregen op de kampplaats. Toen hebben ze ook de kookmoekes leren kennen en meteen kunnen proeven van hun kookkunsten.

De speelclubs hebben zich al goed geamuseerd op de eerste dag van het bivak! Iedereen heeft zijn plekje gevonden in de meisjes- en jongenstent. Na ons lunchpakket hebben we waterspelletjes gespeeld om even af te koelen. Zo speelden we waterhonkbal en trefspons 🙂

 Ook was het een heel speciale vertrekdag voor twee speelclubs! Svea en Amina bliezen vandaag 9 en 10 kaarsjes uit. Dat hebben we ‘s avonds goed gevierd met lekkere chips en een leuk feestje. Nu ligt iedereen uitgeteld in zijn bedje van een vermoeiende maar zeer geslaagde dag! Tot morgen! 😀

Ook de rakwi’s bereikten na een vlotte busrit de bivakplaats in (Neer)pelt. Ze installeerden hun bedjes en smulden hun boterhammetjes op. In de namiddag verkenden ze de omgeving tijdens een leuke wandeling door bos en veld. Na de overheerlijke spaghetti, die nooit teleurstelt, fleurden ze hun tent en haar omgeving op met allerlei versieringen.