Nieuwbouw

Chiro As-Niel gaat bijbouwen! De laatste jaren is de Chiro gegroeid tot een groep met meer dan 220 leden en leiding. De huidige lokalen bieden niet genoeg plaats voor deze hele bende. Er is vooral nood aan opslagruimte en enkele grote lokalen. Hierdoor is het plan beginnen leven om bovenop de huidige lokalen een nieuwbouw verdieping te plaatsen. Concreet betekent dit:

  • Door uitbreken van muren en verplaatsen van ledenlokalen zal de bergruimte in de huidige lokalen verdriedubbelen. We zullen hierdoor al het spelmateriaal, kookmateriaal voor bivak,… op een ordelijke manier op één plaats kunnen opslaan.
  • We voorzien in de huidige lokalen nieuw sanitair dat voldoet aan de hedendaagse normen met oa. een mindervalide-WC.
  • We creëren een verdieping die volledig voldoet aan de noden van onze Chiro. We creëren twee grote lokalen van elk bijna 100 m², groot genoeg om met de twee jongste groepen (kadees en speelclubs) binnen te kunnen spelen bij regenweer. Daarnaast wordt er ook hier het nodige sanitair voorzien. (Wc’s, douches,…)
  • We creëren een groter rakwi-lokaal door tito-en ketilokaal samen te voegen door een muur uit te breken.

De verbouwingen zijn ondertussen gestart maar uiteraard kost een nieuwbouw geld, veel geld. De chiro heeft de laatste jaren gespaard maar we komen toch nog altijd een aanzienlijk deel in het budget tekort. Hierin kan jij een rol spelen! We verkopen namelijk bakstenen.

BAKSTENENVERKOOP: Wat houdt dit in?

Eén baksteen kost 40 euro en is dankzij Chirojeugd Vlaanderen fiscaal aftrekbaar. Hierdoor krijgt u een fiscaal attest waardoor u 45% van dit bedrag terugkrijgt via de belastingdienst.
Klinkt dat niet positief? De Chiro steunen en geld terugkrijgen van de belastingen.
Concreet betekent dit dus dat 1 steen u eigenlijk 22 euro kost  en Chiro As-Niel 40 euro ontvangt.
Vanaf 1 steen komt uw boodschap op onze virtuele muur op de website. U kan een boodschap achterlaten via het formulier, deze boodschap wordt achteraf op de website geplaatst.
Vanaf 5 stenen komt uw boodschap op onze virtuele muur met vermelding ‘Steuner van Chiro As-Niel’ en uw naam op een gedenkplaat die in de chirolokalen zal opgehangen worden.
Vanaf 10 stenen komt uw boodschap op onze virtuele muur met vermelding ‘ Grote steuner van Chiro As-Niel’ en uw naam op een gedenkplaat die in de chirolokalen zal opgehangen worden.

Wilt u ons steunen? Doe dit door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt nadien de betalingsgegevens en alle informatie.
Alvast bedankt voor uw bijdrage!

MET FISCAAL ATTEST: https://www.chiroas-niel.be/gift-met-fiscaal-attest/
ZONDER FISCAAL ATTEST: https://www.chiroas-niel.be/gift-zonder-fiscaal-attest/

BELANGRIJK

De fiscale attesten worden geregeld via Chirojeugd-Vlaanderen VZW. De mensen die dus een fiscaal attest willen, moeten storten op hun rekeningnummer met een specifieke mededeling. Hierna wordt het geld doorgestort op onze rekening. Het is belangrijk dat bij deze mededeling geen fouten worden gemaakt! Anders weet Chirojeugd Vlaanderen niet voor wie de gift bestemd is.
Indien u geen fiscaal attest wenst, gelieve dan rechtstreeks op onze rekening te storten.

*De schenkers die kozen voor een fiscaal attest, ontvangen in maart van het volgende jaar een attest via het secretariaat van Chirojeugd Vlaanderen. Deze gift wordt automatisch ingevuld op uw elektronische belastingbrief.
** Fiscaal attest is enkel mogelijk vanaf een bijdrage van €40