–    
Normaal toveren we ieder jaar in september het kerkplein om tot onze My Way Party, nu toveren onze oudste leden (tito’s, keti’s en aspi’s) samen met hun leiding het kerkplein om tot een super gezellige Zomerbar!
    ?   
Drie dagen lang, van vrijdag 9 juli tot zondag 11 juli, kunnen jullie bij ons terecht om heerlijk te genieten van frisse pintjes, zware bieren en verschillende cocktails en mocktails! Voor de hongerigen onder ons voorzien we ook meerdere snacks & tapasplankjes. Er zal voor de jongsten een hele dag animatie voorzien worden! Dat allemaal in bubbels van max. 8 personen per tafel.
Elke dag van ! GRATIS INKOM UITERAARD ☺️
☀️ ☀️ ☀️  ☀️ ☀️ ☀️
Reserveren is niet verplicht, maar om zeker te zijn van een tafel:
https://forms.gle/s2s8gkEHUsbMwgJr8
❗  = , omwille van corona kunnen we onze maximumcapaciteit niet overschrijden. Om dus zeker te zijn van een tafel is het aangeraden om te reserveren.
      
▶️  ::
Chiroterras met een aperitief om het weekend in te zetten! Heerlijke cocktails en frisse pinten zijn de ideale combo om de zware werkweek te vergeten en het weekend in te zetten.
▶️  ::
Chiroterras met hapjes en drankjes én kans om de hoofdprijs binnen te halen met Schijt-Je-Rijk!
▶️  ::
Chiroterras voor jong en oud! Verschillende spelletjes, springkasteel én ijsjes voor de jongsten terwijl de ouders heerlijk kunnen genieten van op ons gezellig terras.