Het vertrek naar huis zal op dezelfde manier als het vertrek in As verlopen. Je komt aan via de straat Ossenberg (zie kaart). Er zullen in de omgeving pijlen opgehangen worden met ‘Chiro As-Niel’ om dit duidelijk te maken.

De leden staan samen met hun leiding (per bubbel) verdeeld, in vakken, over de Kiss en Ride zone. Vanaf het gegeven uur kan je je kind komen ophalen. Ouders laten bij het binnenkomen van de kiss & ride zone een kaartje met de kleur van de bubbel(s) zien zo kunnen we zien welke leiding je kind kan helpen.

De leiding (van de bijhorende bubbel) brengt het kind en zijn koffer(s) naar de auto. Hierna rij je meteen door.

Wanneer u meerdere kinderen heeft, die ook in verschillende bubbels zitten, laat u beide kleuren zien bij het binnenrijden van de Kiss en Ride. Eerst zal het jongste kind naar de auto gebracht worden, hierna de oudste.

We vragen om pas uit de auto uit te stappen en de koffers in te laden als een leiding dit aangeeft.

Ouders dragen een mondmasker wanneer ze uit de wagen komen.

Ben je toch vroeger? Dan vragen we om uit de omgeving van de kampplaats te blijven. De wegen zijn smal en er kan niet geparkeerd worden!!
Opgelet: de weg is een stuk onverhard! Rij hier rustig!

KADEES17u
SPEELCLUBS17u30
RAKWI’S18u
TITO’S + KETI’S18u30