Bonjour les parents,
In de voormiddag hebben we samen de vlag ingekleurd zodat de 4 vrienden in ons toneeltje verder opzoek konden gaan naar de schat. Het is ons dus ook gelukt om genoeg geld te verzamelen om de vlag te kunnen kleuren.

Namiddag was het motto: “hoe vettiger, hoe prettiger.” Vele onder hen vonden het leuk, andere vonden het vies zijn maar niets. Maar toch hadden we een fantastische dag! 😊

Groetjes de kadees!

Hallo thuisfront,
Nadat de speelclubs braaf geslapen hadden, begon de dag met een heerlijke kom cornflakes. Hierop volgde een coronaproof groepsspel, waarbij de speelclubs samen met de kadeekes en rakwi’s er voor moesten zorgen dat de tito’s genoeg geld hadden om verf vrij te spelen. Na een heerlijk bord videe en een welverdiende platte rust transformeerden ze zichzelf tot echte Olympische spelers tijdens de Olympische Speelclubspelen. Na dit spel ging Griekenland met het goud lopen. Nu is het tijd om richting dromenland te gaan. Tot morgen!)

Op deze mooie dinsdag, werden de rakwi’s wakker met zeer veel zin in de cornflakes. Hierna maakten ze zich klaar voor het groepsspel waar ze geld konden verdienen waarmee de tito’s verf konden kopen. Met deze kleuren konden de tito’s hun taak volbrengen en de vlag kleuren. In de middag aten ze de befaamde videe waarna ze met hun vol buikje uitrustten op hun velbedjes. Eens uitgerust, gingen we een spel spelen in het bos. Hier speelden we “Message in a bottle”. In de avond aten we dan weer een heerlijk maaltijd en speelden we nadien “Verwen-avond”. De rakwi’s verwenden elkaar met een make-over met schmink en gezichtmaskertjes. We sloten de avond af met een gezellig kampvuurtje en marshmallows.

Voormiddag was het groepsdag waarbij de tito’s aan de hand van een code verf konden kopen om de vlag te kleuren. Namiddag werd de leiding van de tito’s leiding van de ketis. We speelden binnen de minuut.

De keti’s moesten voormiddag bij het groepsspel met behulp van opdrachten de positie van de kleuren op de vlag bepalen. Namiddag werd de leiding van de keti’s leiding van de tito’s. Ze speelden het dikzakkenspel.

Hallo!!! Hier weer een korte update van de aspiranten. Het was weer een toffe dag vandaag waarbij we veel zotte dingen hebben gedaan. In de voormiddag had de hele chiro groepsdag. In onze bubbels werkten we samen om de vlag in de juiste kleuren te schilderen. De aspi’s hadden de taak om de vlag te verven. Dat deden ze heel goed! In de namiddag richtten de aspi’s hun eigen partijen op in klein groepjes en voerden ze campagne om de verkiezingen te winnen. Zelfs op een namiddag wisten onze aspi’s meer te presteren dan onze fameuze regering 🙂 In de avond namen de aspi’s wat gas terug en toverden ze hun tent om in een welness. Er werd genoten van een voetbadje en gezichtsmaskertjes met iets lekkers om te eten erbij. Zoals jullie hebben kunnen lezen was het dus weer een geslaagde dag. Tot morgen