De kadees zijn vandaag net als alle andere groepen op trektocht geweest! Ze zijn naar het kabouterbos geweest en met behulp van smaakjes moesten ze de route bepalen. ’s Avonds gingen ze los op het fuifje!
De speelclubs hebben vandaag een trektocht gedaan op het onbewoond eiland. Ze hebben een flinke wandeling gedaan van ongeveer 10 kilometer, zonder geklaag of gezaag! Onderweg naar het eindpunt zijn er leuke opdrachten geweest. Aangekomen in het bos hebben ze een heus dierenspel gespeeld. En ‘s avonds zijn ze helemaal los gegaan op de grootste party van het jaar.
De Rakwi’s stonden in de regenachtige ochtend op maar dit weerhield hun er niet van om er weer een energieke ochtend van te maken (met de waterpistolen.) We maakten bij de eerste ochtendzon onze rugzakken en kleedden ons naar het weer om er een geslaagde trektocht van te maken. Met Dene en Sander voorop vertrokken we en namen we mooie wegjes met echte panoramic views. Eens dat we een goede plek vonden, namen we een middagpauze met wat bo’kes met choco en confituur. Gedurende de wandelpauze lieten de mannen zien dat zij de beste zijn in “tien-bal”. Na de zege van de mannen, wandelden we verder en kwamen we terecht in een groot bos waar we het grote boerenspel speelden. Na wat geraas, vertrokken we terug naar de kampplaats en namen we een grote lus. Eens we op de bivakplaats kwamen, speelden we ijverig “Blackbox” en aten we een heerlijk gerecht. Hierna volgde er een verassing waar iedereen blij van werd; het fuifje. Hier leefden de rakwi’s zich uit en vierden feest als nooit tevoren. Nu zijn we wel moe na de zware wandeltocht en het fijne feestje en gaan we goed slapen. Slaapwel xoxo jullie rakwi’s
De tito’s vertrokken vandaag op hun ééndaagse (part 1) richting Tielt-Winge. Hun navigatie waren wazige afbeeldingen of kaarten. Maar al snel zagen ze hun eindpunt in de verte verschijnen: de Vlooybergtoren. Namiddag genoten ze nog van de laatste zonnestralen en speelde ze een rugby-muziekquiz. ’s Avonds was er nog een kleine lockdown party in de Tito tent. Tot morgen! Kusjes aan alle mama’s en papa’s van de tito’s!

Vandaag hebben de keti’s een fietstocht gemaakt naar de Vlooybergtoren en daaruit met tochtechnieken een avontuur gemaakt in het Walenbos te Tielt-Winge. In de avond hebben ze dan hun voeten laten rusten in onze nieuwe chilltent.

Zo dit was het verslag van weer een leuke dag in Bekkevoort!

Tot morgen!
Xoxo