Het was weer een leuke dag op ons onbewoond eiland!😉 Hier een overzichtje:

De kadees bouwden voormiddag aan hun eigen eilanden. Ze zorgden ervoor dat ze alle elementen verzamelden om er een super eiland van te maken. Na dit harde werk was er natuurlijk plaats voor een lekkere maaltijd op het eiland. We genoten van rijst met kip en currysaus. Namiddag speelden de kadees een spel dat de aspi’s voor hun maakten! Samen gingen ze op zoek naar de gouden schoenen van kapitein zwartbaard.

De speelclubs konden deze ochtend na een lange escape room uit hun tent ontsnappen. Namiddag maakten ze zich lekker vettig op vettige dag. Ze speelden bijvoorbeeld verfwister, vlaggenroof, levend lijk,… Namiddag genoten ze ook nog van een lekker warme douche!  ’s avonds speelden ze een leuk spelletje’ wie ben ik?’

De rakwi’s begonnen hun dag met een kopje chocomelk en stukjes speculoos. Na deze stevige maaltijd, werden de rakwi’s ongerust want er was iets loos.
Het waren namelijk vettige spelen, Sommigen vonden het vies, maar het plezier was voor velen.  In de middag was het eindelijk eens rustig aan tafel, ze hadden hun mond vol met kip en rijst en erna een ijsje met wafel.

De platte rust deed ook weer goed, erna was Expeditie Rakwi en toonden allen hun grote moed.
In de avond aten we lekkere croque monsieurs met wat komkommer en tomaat, het toneeltje erna was dan ook van topformaat.

We sloten de dag af met het schrijven van briefjes, we zeggen allen samen: slaapwel en tot morgen liefjes xoxo

 

Voormiddag hebben de tito’s kennis gemaakt met verschillende pleinspelen maar ze moesten de opdrachten spelen als siamese tweelingen doen. Namiddag hebben we leren boeren op een onbewoond eiland ook dit was een groot succes. De avond sloten we af met een douchke en een potje weerwolven.
Groetjes, de tito’s xoxo

In de voormiddag hebben de keti’s de vlaggenmast afgemaakt. Eindelijk staat onze mast te pronken op onze super grote wei. De eerste avondformatie heeft hier ook plaatsgevonden. In de namiddag speelde we een spel waarbij de leden hun tijd zo snel mogelijk op nul moesten krijgen door opdrachten te spelen. Hierbij was er al snel een winnend team. ‘savonds speelde we wat gezelschapsspelen en genoten we van een verfrissende douche. Morgen gaan we als trektocht op chirolink, meer informatie hierover kan je morgen terug lezen.

De aspi’s namen vandaag een dagje de taak van de leiding over. In de voormiddag staken ze de koppen bijeen om een super leuk spel voor de kadeekes in elkaar te steken. Namiddag werd dit spel gespeeld. Het was een topnamiddag en de kadeekes hebben zichtbaar genoten van de aspi’s hun spel. Ze hebben laten zien dat het leiding zijn zeker in hun zit! Na een aspidag hoort er natuurlijk een aspiavond. De aspi’s deden mee met de vergadering en speelden samen met de leiding een gezellig spel! Tot morgen met meer oranje avonturen! Groetjes, de aspi’s