Bij deze een overzichtje van de tweede dag op ons onbewoond eiland:

Gegroet aardbewoners 

Hier op ons onbewoond eiland is alles leuk. Vandaag lieten de kadees zien dat ze echte groene vingers hebben. We versierden onze potjes en plantten er bloemzaad in. Hopelijk zien we ze snel bloeien. Verder zagen we vanaf ons onbewoond eiland een adembenemend mooie regenboog. 

Tot morgen groetjes de kadees. Xxx

In de voormiddag zijn de speelclubs opgegroeid tot gepensioneerden. Namiddag zijn ze opgeleid tot een reuze leger voor speelclubland. ’s avonds hebben de speelclubs briefjes naar thuis geschreven.

De rakwi’s speelden in de voormiddag een Tetris-spel en lieten zien dat zij ook ruimtelijk inzicht hebben. Na een lekker bord wortelpuree en een braadworst, vielen de rakwi’s als een blok in slaap. Een goed dutje en iedereen kon weer enthousiast meedoen. Zelfs in deze hitte vochten de rakwi’s het uit om Homo Univerakwi te worden. Uit de zware strijd bleek dat Sofie de ultieme Homo Universalis is van de Rakwi’s, gevolgd door Menno en Lore.

De tito’s begonnen hun dag vandaag met een escape room. Ze kregen het slot van hun tent binnen de tijd open, ondanks dat leider Ben als mol ik het spel speelde. Namiddag speelde ze een paintball cluedo. ’s Avonds had de leiding een heuse beautysalon voorbereid. Haren werden in tito kleur geschilderd en geknipt (incl. de leiding). Foto’s volgen zeker nog!

Ondertussen zijn we goed geïnstalleerd in Bekkevoort met de keti’s. Vandaag hebben we heel de dag aan de vlaggenmast gebouwd, na een succesvolle dag kunnen we zeggen dat hij al bijna klaar is. Morgen avond kunnen we onze formatie coronaproof houden rond de mast. Na een hele dag hard werken kunnen we concluderen dat de keti’s een topteam zijn die geen schrik hebben om te werken!

De aspi’s haalden vandaag hun sjorkunsten naar boven. Ze bouwden een chillhoek en hun slaapverhoog. Ze zullen dus zeker goed slapen vanavond! Daarnaast openden ze ook hun privé zwemparadijs. Vanavond tellen ze af voor de jarige. Morgen wordt Melanie 17 jaar! Dat moet gevierd worden!

Morgen zijn we er weer met meer avonturen uit Bekkevoort!