Heyhey!

Met enige vertraging (omdat het hier veel te leuk is) een kort en bondig verslag van de afgelopen dagen.

Na het fuifje op de kampplaats kon er ook weer een uurtje uitgeslapen worden. De kadees speelden vettige spelen en gingen op zoek naar het beest van Dessel. Wat uiteindelijk leider Thomas bleek te zijn. De speelclubs speelden megaganzenbord in de voormiddag en probeerde ook hun ecologische voetafdruk te verkleinen. De rakwi’s hebben voormiddag commando marche gedaan. Noelani en Jeroen wonen de commando marche. Namiddag speelden ze safariokart.

De oudste groepen keerden allemaal terug van hun tweedaagse en speelden nog wat rustige spelen.

Vandaag was het een speciale dag voor de aspi’s: aspidag. De kadees speelden in de voormiddag, Wie is het in de safari versie. Aan de hand van spelletjes kregen ze tips om een dier te vinden. De speelclubs speelden voormiddag vettige spelen en maakten zich nog eens goed vuil. De rakwi’s deden voormiddag het safarikakbosspel. Ze moesten met behulp van onderbroeken op hun hoofd zoveel mogelijk ‘kak’ verzamelen. De tito’s speelden voormiddag legerzeeslag. De keti’s deden in de voormiddag een quiz. De aspi’s waren de hele voormiddag druk in de weer om een spel voor te bereiden voor de leden namiddag. Namiddag mochten ze eens oefenen in het leiding-zijn en de rest van de leiding wisselde ook voor even van groep.

We sloten de dag samen af met een bezinning. We stonden even stil bij de voorbije dagen, het lekkere eten en de leuke sfeer.

Zo dat was het voor vandaag! Morgen is alweer de laatste volledige dag en staat het kampvuur op het programma.

Tot snel!!

En zoals we altijd zeggen: Joe joe

Xoxo