Heyhoihallo,

Vandaag vertrokken de oudste groepen op tweedaagse. De tito’s gingen met de trein en bus naar Bocholt om boerengolf te spelen met alpaca’s en zochten ook de nodige verfrissing in een zwembad.
De keti’s gingen met de trein naar mol om daar overdag te zwemmen en daarna trokken ze verder naar Gent en gingen eens bij de Gentse feesten kijken.
De aspi’s begonnen de dag met een luchtballonvaart.  Daarna gingen ze verder naar de Lommelse Sahara om te zwemmen. ’s Avonds gingen ze richting Eindhoven.

De jongste groepen gingen vandaag omwille van het warme weer niet te voet maar met de auto op trektocht naar het zwembad. Na de zware trektocht stond het lunchpakket op het programma, de boterhammen vlogen er weer door en het zwembad werd weer grondig getest en goedgekeurd! ’s Avonds was iedereen uitgehongerd van het zwemmen, gelukkig stonden er heerlijke gebakken aardappelen met chipolata en appelmoes op het menu en als afsluiter een waterijsje. ’s Avonds stond er het traditionele fuifje weer op het programma, iedereen stond er in zijn mooiste (chiro)kleren en er werd weer aardig gedanst.

Tot morgen!!

En zoals we altijd zeggen: Joe joe