Heyhey!

Afgelopen dagen hebben we ons weer rot geamuseerd in de safari in Dessel. We kunnen met de tropische temperaturen van gisteren en vandaag ons helemaal inleven in het oerwoud.
Gisteren kwam de oud-leiding op bezoek en speelden we het traditionele groepsspel in de voormiddag. Iedereen moest helpen om de code te kraken en zo de dieren te bevrijden uit de handen van de jagers. Uiteraard lukte dit zonder problemen en zijn de dieren kunnen ontsnappen!
Namiddag stond er de nodige verfrissing op het programma. Met de taxi van de Chiro ging iedereen naar het binnenzwembad Sunparks. Hier konden we de volledige namiddag zwemmen en de glijbanen testen. De glijbanen en het zwembad waren meteen goedgekeurd door de leden!!

Gisteren stonden er ook weer twee klassiekers op het menu. Stoofvlees met patatten ’s middags en ’s avonds pannenkoeken.

Vandaag stonden er bij iedereen aangepaste spellen op maat van het warme weer op het programma. Het bos in de buurt is ondertussen door alle groepen grondig getest, afwisselend met de nodige waterspelletjes. Zoals jullie wel merken zijn we volledig gewapend tegen het warme weer en hoeft niemand zich zorgen te maken! Geen nieuws is bij ons goed nieuws 🙂
Vanavond stond voor zowel de jongste als de oudste het avondspel op het programma.

Morgen staat er de “trektocht” (een autorit naar het zwembad) op het programma voor de jongste groepen. De oudste groepen vertrekken op tweedaagse. De oudste groepen gaan omwille van het warme weer met de bus/trein naar hun bestemming X.

Dit was weer een korte update vanuit Safari Dessel!

En zoals we altijd zeggen: Joe joe

De redactie

XOXO