Liefste ouders, liefste lezers,

Na een goede nachtrust, was iedereen klaar om de savanne terug te verkennen. Al snel werden er hier en daar oases aangelegd om wat af te koelen. De keti’s kregen minder rust, want de vlaggenmast moest gebouwd worden. De palen vlogen de lucht in en kijken nu uit over de weide als lange giraffennekken.

De andere groepen speelden allemaal leuke safari-spelletjes, maar zochten ook ook de nodige verkoeling. De zonnecrème vloeide rijkelijk en de drinkbussen werden meermaals bijgevuld. Ook de verfrissende milkshake van de kookploeg werd geapprecieerd. 

Daarna kon de kookploeg uitrusten want de aspi’s zorgden voor het avondeten. De culinaire hotdogs smaakten iedereen.

De oudleiding kwam ook mee eten, want vanavond is het oudleidingsavond. Ze hebben een spel voorbereid voor de leiding om te laten zien dat het beter was ‘in hunnen tijd’.

Om de komende warme dagen door te komen, is de safarijeep uitgerukt om verkoelende vieruurtjes, sproeiers en schaduwdoeken te voorzien. Morgen is het groepsdag dus gaan we zwemmen. Lekker verfrissend!

Hete groetjes uit Dessel!

De redactie