Heyhey lieve oudertjes achter de computer!

Na onze startviering van deze ochtend werd de reis naar Dessel ingezet. De drie kleinste groepen per bus, de tito’s & de keti’s met de fiets en de aspi’s deden het zelfs met een heuse go-carttrein! Rond de middag kwamen de eerste groepen aan op het kampterrein. De lunchpakketten sneuvelden en de tenten werden netjes ingericht. Hierna was het tijd voor de eerste spelletjes. De kadees begonnen met een regelspel om zo alle regels en gebruiken van een bivak te ontdekken, erna koelden ze zichzelf af tijdens verschillende waterspelletjes zoals tienbal met een spons en tik-tak-boem met een waterballon. De speelclubs speelden het grote enveloppenspel en ook zij deden erna vanalles met water. De rakwi’s begaven zich naar de wereld van Fortnite met waterpistolen. Na deze leuke middag vol water en spel kwamen ook de tito’s en keti’s aan na een vermoeide fietstocht. Ze namen zelfs een omweg van 5km om te genieten van een uniek stukje Limburg: fietsen door de bomen! ‘s Avonds was het weer tijd voor een jaarlijkse traditie. We aten met z’n allen overheerlijke spaghetti.
De kookploeg heeft weer met klasse alle verwachtingen ingelost! Na het avondeten maakten de aspi’s hun entree op de weide. De rit verliep iets stroever dan verwacht, maar uiteindelijk zijn ze er allemaal heelhuids geraakt. De keti’s zijn na het eten gestart met de bouw van hun vlaggenmast, het belooft ook dit jaar een pareltje te worden! Zo dit was een kort verslag van vandaag! Wij bereiden ons voor op een eerste warme dag morgen!

En zoals we altijd zeggen: joe joe