Dag allemaal!

Hier zijn we weer voor de laatste keer.
Zaterdagochtend stonden we op en begonnen we aan een groepsspel met heel de Chiro en de oudleiding. De groepjes vervulden verschillende opdrachten om zo te achterhalen waar de magische parel verstopt lag. Hij lag helemaal in het bos verstopt aan de grote slang!

Namiddag vertrokken we richting Overpelt voor een duik in een echt zwembad! Na duizend keer van de wildwaterbaan en glijbaan te gaan, waren alle kindjes (en leiding!) uitgeteld. De frisse douche deed deugd, iedereen was terug proper en we konden genieten van een heerlijke zondagse menu: stoofvlees met kroketjes! ’s Avonds trokken we naar het strand aan het Saharameer om daar te genieten van een mooie bezinning. Het was een fijne en goedgevulde dag.

Vandaag bereidde iedere groep een actje voor om met een spetterende bonte avond en kampvuur het kamp af te sluiten. Door de droogte hebben we voor het kampvuur helaas een andere creatieve oplossing moeten verzinnen, maar het zal even goed een gezellige avond worden. Nu ruikt het hier al heerlijk naar BBQ, de kookploeg doet weer goed hun best!

Morgen loopt het kamp helaas al weer ten einde. Vanaf 17u zijn jullie welkom op de bivakplaats. We hebben geen parkeerplaats op de kampplaats, maar aan de Soeverein in Lommel is er voldoende parking. Het is maar 5 minuutjes wandelen 🙂

Tot morgen!