Heet heter heetst
Hallowaaa,

De kadees werden wakker met een superlekker ontbijt: boterhammen met choco! Daarna speelden ze het spel let’s go to the beach. En in de namiddag speelden ze een reuze memoriespel en genoten ze nog even van een lekker frisse duik in het Sahara meer.

De speelclubs speelden een spel in thema van het bivak: het grote spongebobspel. Ze ravotten zich rot in het zand onder de bomen in de schaduw. Namiddag maakten ze zich lekker vettig en rolden ze zich nog eens om in de verf en de scheerschuim.

De rakwi’s leefden zich volledig in in het wat? Waar? Hoe? spel. Ze gingen er volledig in op. Na het lekkere middageten (spek met wortelstoemp, hmmmm) namen ze een duik in het meer en speelden super duper mega fijne waterspelletjes in het zand.

De Tito’s maakten een speciale lipdub op het deuntje van het bivaklied. Het super sjieke resultaat zal nog te vinden zijn op de site! Ze zijn er erg trots op J. Namiddag stapten ze de fiets op en maakte al spelend een tochtje door de stad Lommel.

De keti’s brachten hun laatste dag al sjorrend door aan de vlaggenmast. Vanaf morgen zullen de reuze spellen van de ketileiding eindelijk kunnen beginnen. ’s Avonds smulden ze van de overheerlijke hotdogs gemaakt door de aspi’s.

De aspi’s werden wakker op de zelfgemaakte camping kitsch. Hier speelden ze nog een aantal leuke spellen. Namiddag mochten ze een paar uurtjes doorbrengen in de keuken, en daar konden alle andere leden dan van genieten. Na het eten begonnen ze aan hun fameuze expeditie Robinson. Ze vertrokken met pak en zak naar het Saharameer. Rara waar zij zullen wakker worden morgenvroeg?

Hier nog even het raadseltje voor het menu van morgen:

-… — – . .-. …. .- — / — . – / -.-. …. — -.-. — .-.. .- -.. . .-. . .–. . -. / . -. / -.-. …. — -.-. — — . .-.. -.- / -.-. — ..- .-. –. . – – . … — . .–. –..– / -.-. …. .. .–. — .-.. .- – .- / — . – / .- .–. .–. . .-.. — — . … / . -. / .- .- .-. -.. .- .–. .–. . .-.. … -.-. …. .. .— ..-. .— . … / . -. / -.-. …. — -.-. — .-.. .- -.. . .–. ..- -.. -.. .. -. –. / — .- -.-. .- .-. — -. .. / — . – / -.- .- .- … / . -. / …. . … .–.

Tot morgen! Voor meer warm weer!