Vandaag begon de dag zonnig,

Iedereen werd gewekt op vrolijke muziek! De voorlaatste volledige dag brak aan
De kadees werden dikke vrienden met Barbara de badeend. Ze ontpopten zelfs tot levensechte badeenden met het nodige gekwaak.
De speelclubs deden in de voormiddag alles andersom. Van kleren tot lopen.
De rakwi’s verkenden Heusden-Zolder. Met tips zochten ze de weg in de stad. Ze waren net op tijd terug voor het lekkere eten.
Iedereen smulde van vidée (mét koekje!). De nodige vitamientjes deden we op met een lekkere fruitsalade. Jullie lezen het goed, ze eten hier beter dan thuis 😉
De tito’s toonden hun creatieve talenten met henna-tattoos. Wat zijn ze mooi.
De keti’s deden ook een omgekeerde voormiddag. Ze moesten op zoek naar hun leiding die verstopt was in de stad. Met behulp van tips vonden ze hun leiding vrij snel.
De aspi’s toonden hun leidingscapaciteiten voor volgend jaar. Ze maakten leuke spelen voor de kadees en speelclubs in de namiddag.
’s Middags was er een leidingswissel. Iedereen kon eens kennis maken met de geweldige sfeer in de andere groepen. Wat zal dat geven voor de verdeling volgend jaar ?
We sloten de dag samen af met een bezinning. We stonden even stil bij de voorbije dagen, het lekkere eten en de leuke sfeer.

Morgen staat het kampvuur jammer genoeg al voor de deur. Wat een tof bivak is het toch weer!

Lieve groetjes &
Tot zondag

Ps1: een praktische boodschap voor de bezoekdag. Wij hebben geen parking en er kunnen geen auto’s oprijden op de bivakplaats. Het is praktisch onmogelijk om hier te draaien en te keren. Daarom zal iedereen op de straat moeten parkeren. Gelieve hier rekening mee te houden. We zullen zondag met 500 zijn om het leuke bivak af te sluiten.
Ps2: voor de sportievelingen, zondag om 14u aan het gemeentehuis vertrekt er een groep koersfietsers voor een tocht van 60-70 km om uiteindelijk rond 17u aan te komen op de bivakplaats.