Dag 6 was opnieuw een hoogvlieger! Het weer begint zich (eindelijk) ook naar onze kant te keren en het eten is nog altijd van het hoogste niveau! Croques, fishsticks, spinaziepuree en pudding. Wat is er meer nodig?
De kadees zijn vandaag echte boeren en boerinnen geworden, ze toverden saaie bloempotten om tot kunstwerken. De speelclubs leerden paintballen en maakten het lekker vettig. De rakwi’s hebben alles andersom gedaan op hun omgekeerde dag. De drie oudste groepen sloten dan weer hun stuk voor stuk geslaagde tweedaagse af. De tito’s zijn naar molenheide geweest. De keti’s gingen naar Oostende. De aspi’s gingen Gent ontdekken.
Morgen hopen we opnieuw op topweer en zullen we op de voorlaatste avond van het kamp even bezinnen.
Tot morgen en slaapwel!
De leiding

PS: Boodschap voor Ria: Nick is ok.