Dag thuisfront,

De 3de dag van ons olympisch trainingskamp zit er alweer op. Vandaag trainden we allen tesamen. Vandaag was het groepsdag! In de voormiddag speelden we een chirolympisch kampioenschap. Iedereen ging er volledig voor. Zelfs de oud-leiding streed mee en lieten hun Chirotalenten nog eens zien.
In de namiddag oefenden we verder in het zwembad op de disciplines glijbaanglijden, golven springen, en het record sauna zitten werd verbroken.
Ook de burgemeester en de schepen van jeugd kwamen eens piepen en toonden hun kookkunsten. Toch kunnen deze van de kookploeg nooit overtroffen worden. Want wat hebben we vandaag weer lekker kunnen smullen. Namiddag kregen we wortelstoemp met worst en ’s avonds smulden we van vleesstokjes en lekkere pudding.

Morgen komen er nog eens 15 kadees het team versterken. We zijn er helemaal klaar voor!

Wij gaan nu naar dromenland,
Morgen zijn we er weer met hopelijk goed weer!