Heyhey!

Iedereen is vandaag veilig aangekomen op de bivakplaats. In een recordtempo zijn de fietsers al om half 2 aangekomen! De aspi’s kwamen hier aan met hun attributen om 15u. De 3 jongste groepen vertrokken met de bus. Er waren enkele traantjes maar 1 straat verder waren er alleen maar lachende gezichten te zien. Ze konden onmiddellijk hun afwastalenten laten zien door alles af te wassen. Dat was een grote gouden medaille waard! De kadees trainden enkele olympische disciplines, het zijn allemaal talenten. De speelclubs gingen op ontdekkingstocht door het olympische doolhof. De rakwi’s bezorgden de 5 kippen een prachtige arena. De kookkunsten van de kookouders zijn vandaag ook al grondig getest, iedereen smulde van een heerlijke spaghetti en chocomousse. We trotseerden al een regenbui maar iedereen ligt nu droog in zijn bedje te dromen. Zo dat was een kort verslag van vandaag. Morgen volgt een uitgebreid verslag en enkele foto’s.

Tot morgen!