Hallow!

Dag 2 is alweer voorbij gevlogen! De kadees hun dag stond in het teken van reizen, ze maakten vandaag een reis rond de wereld en een reis door de tijd. De speelclubs speelden voormiddag een heus recyclagespel en bouwden namiddag een hok voor de konijnen. De rakwi’s speelden voormiddag een Olympische ‘gijzeling’ waarbij ze elkaar moesten proberen te bevrijden. Namiddag speelden ze allerlei pleinspelen met een handicap. Het waren hier echte paralympische spelen! De drie jonste groepen speelden vanavond ook hun nachtspel. De tito’s hebben voormiddag olympische paintball gespeeld en namiddag het supergrote dikzakkenspel. De keti’s werkten af en toe en keken hard naar hun vlaggenmast. De aspi’s speelden de mol en is er wifi op bivak?. Ook voor onze buikjes was het duidelijk zondag! We begonnen de dag met broodjes en beleg. ‘S middags smulden iedereen van heerlijk stoofvlees met kroketten en wortelen en erwten. ‘S avonds stonden er duizend pannekoeken op de menu. Zoals jullie zien gaat iedereen met 5 kilo extra naar huis gaan 🙂 Morgen staat de groepsdag op het programma waarbij ook de oudleiding langs komt.

Tot morgen voor meer weer.

De leiding